Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Mukannen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kelime konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları terk kılmak müşkül ve güvensiz olacağı kucakin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Binanın muhtevainden aşağıya essah inen betonarme merdivenler dışında, bina haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok sık alınlaşılan yangın merdivenleridir.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Bizimle çalıştığınızda yangın merdiveni tasar sinein kötüdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Bunu temin etmek karınin yaylı menteşeler kullanılması ehliyetli bileğildir , kanat Yangın Merdiveni Kapısı yüzey vadiı ve ağırlığına bakarak kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın bapsı ne hizmet dokumalmalıdır? Yangın kapıları muntazam bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın teamüllevselliğini ve yangın dayanıklılığını elde etmek muhtevain önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetleme edilmesi, bapnın dosdoğru bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin stabil bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli olduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının denetleme edilmesini karınerir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve işlemaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Model Odası Yangın Kapıları : Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının tarafı dizi otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapsı camlı olabilir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Açılıp - kapanma fiillevinin sorunsuz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu mevki denetleme edilmelidir. 

Binalarda mevcut yangın kapıları ve ana kapıların yerı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabil, bir odanın muhtevaindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

Antrparantez, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla omuz omuza iş adımları çoğu kez şunları ciğererir:

Yangın Kapısı Kılgı Amacı Yangın kapılarının üretim amacı adam katkısızlığını koruyup yangın ve kötü gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Report this wiki page